Covington ne želi borbu protiv Edwardsa: „On je nebitan, zanimaju me velike borbe!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA javnost je predhodnih dana povezala Colby Covingtona i Leona Edwardsa kao moguće protivnike, što je kontroverzni Covington odma demantovao.

Colby Covington i Leon Edwards, FOTO:

Podsetimo Leon Edwards je trebao da se bori protiv Khamzata Chimaeva 13. marta, ali je Chimaev ponovo otkazao nastup. Mnogi portali već su povezali prvog i trećeg izazivača velter kategorije, ali Colby je u startu to demantovao, stavivši svima do znanja kako nema interes za borbu protiv Edwardsa u intervjuu za Submission Radio:

Ljudi Leon Edwards nije zaslužio baš ništa. Ja sam zastupam Colby Covingtona, a ne u humanitarno društvo Leona Edwardsa. Nisam ja njegov dobročinilac!

Ja sam borac sa samog vrha i borim se samo protiv najboljih na svetu. Nije moj problem što se on nije borio dve godine. Stvarno nemam ništa sa tim, bilo je momaka iz Engleske koji su se borili tokom ove pandemije, koje nije bio strah da izađu i da se bore. Tako da ja neću da pravim humanitarnu akciju za momka koji se nije borio dve godine. On je totalno nebitan, pobedio je gomilu propalica i borba protiv njega bila bi humanitarna akcija, a ja nisam u toj priči. Mene zanimaju samo šampionske borbe na PPV-u!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime