Covington opleo po Usmanu i sudiji Goddardu: ‘Idioti, pa kamere vas snimaju!’ (FOTO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Colby Covington je ponovo u centru pažnje. U razgovoru sa Ariel Helwanijem, kontroverzni borac se požalio  na ponašanje Kamaru Usmana i na odluke sudije Marca Goddarda za vreme njihove borbe na UFC 245.

Covington i Usman su odradili jednu od najboljih borbi u 2019. godini. Jasno je bilo da se ova dva tipa ne podnose, a za to postoji i cela priča koja datira još iz studentskih dana. Upravo sa ovom pobedom Usman je stigao do prve odbrane pojasa šampiona u velter kategoriji, koji je osvojio pobedom protiv Tyron Woodleya.

Colby Covington je u emisiji kod Ariel Helwanija kritikovao sudiju Goddarda i njegovu odluku da prekine meč u zadnjoj minuti 5. runde. Takođe je optužio i Usmana da je odlumio da je dobio ilegalan udarac samo da bi uzeo predah i odmorio se. Covington je i na svom Instagram profilu priložio skrinšotove ovih situacija:

„Marc Goddard, tagovao sam te tačno na njegovim jajima. Na istom onom mestu na kojem si visio celu borbu i na mestu za koje si mislio da je primio udarac. Očajan si u svom poslu“, napisao je Covington sudiji Marcu Goddardu uz priložene skinšotove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Tagged you right on his nuts @marcgoddard_uk, you know… the same place you were hanging from the entire fight and the place you imagined my foot landed! You suck at your job.

Објава коју дели colbycovington (@colbycovmma) дана

Covington se nije zaustavio na ovome, usledila je još jedna poruka:

„Marc Goddard, Brexit je stvaran, a ovaj ubod u oko lažna stvar. Jedino što je gore od tvog suđenja je Martyjeva gluma. Evo ti jedan savet za buduće varanje: Seti se na kojoj strani lažiraš povredu. Pa postoje kamere koje vas snimaju, idioti! Kamere ne lažu. P.S. još visiš s Martyjevih jaja, kukavice. Namerno sam te tagovao“, poručio je Colby Covington

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime