Covington prozvao Masvidala i Poiriera: „Jorge više nismo u istom timu, koji ćeš sad izgovor da imaš?!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vest koja je pre neki dan podigla najviše prašine u MMA javnosti je da Colby Covington više nije deo ATT-a. Predsednik ATT-a rešio je da ukloni Covingtona iz tima zbog sukoba sa Masvidalom, Poirierom, Jedrzejczyk i Nunes.

Po prvi put u javnosti oglasio se Covington u vezi ovog slučaja za MMA Fighting:

„Neki ljudi su baš osetiljivi sa imenom „Doufus“ Dustin i „Street Judas“ Masvidal“. Oni imaju osećanja. Ne žele da se bore protiv mene u kavezu, pre će da odu i da plaču kod  Dana Lamberta i da ga mole da zaštiti njihova cenjene osećanja jer znaju šta bi se dogodilo da se bore protiv mene. Uništio bih ih, komad po komad.

Covington se nije zaustavio na ovome, nastavio je još jače da „pljuje“ svoje bivše prijatelje i sparing partnere:

Ukratko ću sve da vam objasnim. Joanna „Jordaycheck“ je pička, Dustin Poirier je kujica, a Masvidal je takođe pičkica. Imam nešto da poručim Jorgeu. On je beše govorio da ne može da se bori protiv mene zato što smo u istom timu. Pa znaš šta, više nisam tvoj timski kolega ni tvoj cimer, ali sam i dalje tvoj tatica, kujice. Koji ćeš sad izgovor da imaš Jorge? Bolje sam rangiran od tebe, imam bolji skor, zašto nećeš da se borimo? Znam zašto, jer sam i dalje tvoj tatica, nisi ti zaboravio kako sam te tukao po dupetu.

Mojih poslednjih šest meseci provedenih u gymu, Dustin i Jorge su bili tamo. Drali su se sa druge strane gyma. Rekao sam im da dođu ako žele da se bore i da prestanu sa tim sranjima, nije nam trebalo dodatne tenzije u gymu. Ali oni su samo nastavili da vrište i ometaju sve borce jer ne cene ni Dana Lamberta ni ATT generalno. Patetično. Dobijaju dobar tretman medija kao da su dobri momci, ali niko od vas ne zna kakvi su iza kamera. Iza kamera su Jorge i Justin obična govna i zapravo najniži mogući ljudski šljam. Dustin je osnovao humanitarnu fondaciju i sad je kao dobar tip. U stvari on je prevarant koji na taj način izbegava plaćanje poreza. Jorge je jednako smeće kao i on. Tip je zapravo najveće moguće prevarantsko smeće na Zemlji i molim Boga da me zatvore u kavez sa njim. On dobro zna šta bi se onda dogodilo, razbio bih mu facu i kidao bih komad po komad. Nakon toga više nikad ne bi bio ista osoba. To mogu da vam obećam. Nakon mene će mu trebati psihijatar“

Colby Covington je potvrdio da mu je trenutno prioritet borba protiv bivšeg prijatelja Jorge Masvidala:

„Postoji nešto posebno što me intrigira u borbi protiv tog uličnog izdajice. Trenutno igra neku veliku igru i pravi se da je opasan tip, kao da je gangster iz Miamija. Znaš što kujo? Ja vladam Majamijem, ja sam kralj Miamija. I opet obećavam, ako tog tipa vidim na ulici, našamaraću ga i pašće na facu, a onda zna šta mu  sledi. Duboku u sebi on zna da me ne može da me zaustavi!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime