Cowboy se vraća u laku kategoriju: „Briga me šta će drugi reći, imam još par borbi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od omiljenih MMA boraca kod publike Donald „Cowboy“ Cerrone ponovo će da menja kategoriju. Ovoga puta Cerrone se vraća u laku kategoriju.

Donald „Cowboy“ Cerrone

Cowboy je borac koji je celu kategoriju radio na relaciji srednja – velter kategorija. Na njegovu nesreću nepostoji kategorija koja je između ove dve jer bi on bio idealan za tu kategoriju. Za velter je po prilično manji od ostalih, dok za laku teđko skida kilograme zbog njegove konstitucije. Cerrone je u nizu od 3 poraza u velter kategoriji i kako kaže svoje poslednje borbe će uraditi u lakoj gde je svojevremeno napao titulu koju je tada držao i odbranio Rafael Dos Anjos:

„Briga me je šta će mi drugi reći. Verovatno ispred sebe imam još nekoliko godina, a to je od prilike nekih četiri ili pet borbi, ko zna. Vratiću se u laku i dati sve od sebe u novom pohodu. Osećao bih se jako loše kada bih se po stare dane prisećao kraja karijere i govorio sebi da sam trebao da pokušam. Ako ne bude upalilo, makar ću znati da sam pokušao“

Cerrone je u svojoj bogatoj MMA karijeri zabeležio čak 36 pobeda uz 15 poraza i 1 nerešenu borbu. Cowboy drži rekord sa najviše pobeda u istoriji UFC organizacije, gde ima čak 23 pobede. Poseduje skill kakav malo ko od boraca ima i u svakom meču da sve od sebe, pobedio ili izgubio. Borac koji nikad nije bio šampion ali ćemo ga se uvek rado sećati i prepričavati njegove poteze. Želimo mu puno sreće u njegovom „poslednjem naletu“ i nadamo se da ćemo uživati.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime