Cruz besan zbog preranog prekida opleo po sudiji: „Smrdeo je na cigare i alkohol, treba ih testirati!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC prvak u bantam kategoriji Dominick Cruz vratio se posle 4 godine pauze. Povratak u ring rezultirao je porazom od šampiona Henry Cejuda, samo 5 sekundi pred kraj 2. runde. Cruz nije mogao da se pomiri sa odlukom sudije i smatra kako nije smeo da prekine borbu. U izjavi za posle meča Cruz nije bio toliko besan, dok je u izjavi za ESPN Cruz nije štedeo sudiju koji je prekinuo borbu, čak je izjavio kako je sudija „smrdeo na cigarete i alkohol“ i kako trebaju sudije testirati na drogu.

Nisam srećan zbog prekida jer sam jasno tražio od sudije da me pusti dok ne ostanem bez svesti. Još sam se taman pridizao. Da sam kojim slučajem ostao na podu, onda bih još shvatio, ali radio sam na tome da se pridignem. Definitivno sam bio svestan svega što se događalo oko mene. Jasno mi je da nisam reagovao na neke udarce, ali i to je deo borbe. Ako pokušavam da ustanem na noge, onda znači da sam i dalje u borbi. Skidam kapu Henryju Cejudu. Nemam izgovora. Jednostavno nisam smeo da dopustim da me pogodi sa onim kolenom, glasila je izjava Cruza posle same borbe.

Nakon ove izjave, sledi ona kontroverzna gde je bio jako besan na sudiju Keitha Petersona :

Prerano je zaustavio meč! Sto posto sam siguran u to. Voleo bih da postoji način da sudije ponekad budu malo više odgovorni za svoje postupke. Ovaj čovek je smrdeo na alkohol i cigare. Ko zna što je sve on radio. Definitivno je tako. Voleo bi da ih testiraju na droge. Znam da je Herb Dean dobar, on je jedan od najboljih sudija, ali čim sam video ovog sam rekao – ‘Čoveče, da li postoji način da prinesemo prigovor i dobijemo novog sudiju?

Da li je sudija prekinuo borbu na vreme ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime