DA LI JE MOGUĆE: Uhappšen Jon Jones, policija kod njega pronašla pištolj !

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion u poluteškoj kategoriji Jon Jones ponovo je napravio problem. Ovaj momak se definitivno nikada neće smiriti. Po mnogima najbolji borac ikada kada je u pitanju MMA nalazi se u velikom problemu i preti mu zatvorska kazna. Danas je poznati svetski MMA portal MMA Junkie objavio da je Jon Jones uhapšen i da je kod njega pronađen pištolj, na sve to bio je i pijan.

Kako prenosi MMA Junkie, Jones je uhapšen u 04:43 po njihovom vremenu u svom rodnom gradu Albuquerqueu. UFC šampionu se na teret stavlja korišćenje vatrenog oružija i vožnja u alkoholisanom stanju.  Policija je zaustavila Jonesa zbog sumnje da je počinio krivično delo, na šta je Jones negirao. Odraen je alko test na koji je Jones bio pozitivan, a u njegovom automobilu pronaen je pištolj i flaša alkoholnog pića.

Jon Jones se sada nalazi u velikom problemu i preti mu zatvorska kazna, s obzirom da je pravio već slične prekršaje. U trenutcima kada smo svi pomislili da je Jones sarzeo i da se opametio, on nas je sve demantovao!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime