Damir Hadžović protiv Renata Moicana na UFC u Brazilu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night 170 u Brazilu nam donosi još jednu zanimljivu borbu, pogotovo za publiku na Balkanu. Bosanskohercegovački borac Damir Hadžović (13-5 MMA, 3-3 UFC) dobio je novog protivnika, bivši izazivač za titulu perolake kategorije Renato Moicano (13-3-1 MMA, 5-3 UFC) debitovaće u lakoj kategoriji. Ovu vest je potvrdio jedan od najpoznatijih svetskih MMA portala MMA Junkie.

Damir Hadžović (13-5 MMA, 3-3 UFC) iza sebe ima poraz od Christos Giagos. Poslednji put se borio u junu na UFC on ESPN+ 11, gde se borio i Darko Stošić. „Bosanski bombarder“ je poražen jednoglasnom sudijskom odlukom. Šteta za poraz koji je došao posle dve vezane pobede i sigurno bi ga pobeda nad Giagosom gurnula u vrh kategorije. Sada ispred sebe ima novog protivnika i ni malo lak zadatak. Nadamo se da će Damir doći do pobede i vratiti se na pobedničke staze.

Renato Moicano (13-3-1 MMA, 5-3 UFC) je bio izazivač za titulu u perolakoj kategoriji. Ovo će mu biti prvi nastup u lakoj kategoriji. Moicano je bio u odličnoj formi i sa pravom došao do izazivača za titulu. Prvo je pobedio Tom Niinimakia, Zubairu Tukhugova, Jeremy Stephensa da bi usledio poraz od Briana Ortege. Vratio se pobedama protiv Calvin Kattara da bi zatim pobedio i Cub Swansona. Sledi niz od dva poraza. Prvo od Jose Alda, gde su svi misili da će mlađi Brazilac pobediti starijeg, a onda i od Chan Sung Jung (Korean Zombie). Pred Moicanom je novo poglavlje u karijeri. Mnogi ljudi bliski Moicanu su rekli da on više ne može da skida na 66 kilograma i da se veliko skidanje kilograma odrazilo na njegova poslednja dva nastupa. Videćemo kako će proći u lakoj kategoriji.

Ko po vama pobeđuje ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime