Dan Hooker: „Niko nije hteo da rizikuje protiv Chandlera osim mene!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dan Hooker i Michael Chandler biće sunaslovna borba UFC 257 koji se održava ovog vikenda. Kao što znamo događaj predvodi borba Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Dan Hooker

Nakon 3 pobede u nizu Hooker je izgubio od Dustin Poriera, sada će ga u oktagonu sačekati UFC debitant i bivši dvostruki šampion Bellatora, Michael Chandler. Prema rečima “ The Hangmana“ niko od boraca kategorije nije želeo da rizikuje sa borbom protiv novajlije i borca koji nije rangiran, sem njega. Isto tako ima i motiv da odradi dobar meč koji će ispratiti cela MMA javnost, spominje se da bi Khabib mogao da uđe u oktagon sa borcem koji ga impresoinira na UFC 257:

Negde u svojoj glavi se pitam šta će biti nakon ove borbe. Siguran sam da će se u budućnosti nešto veliko dogoditi jer uzimam velik rizik, a u ovom sportu borci budu nagrađeni za rizik koji preuzimaju. UFC se pomučio da Chandleru pronađe protivnika. Niko nije hteo da rizikuje sa njim, tako ovaj sport funkcioniše. Preuzimaš rizik, Doleteo sam ovde. Borim se protiv nepoznatog borca. Preuzimam rizik, zato zaslužujem da dobijem neku nagradu, zar ne? Šta god to bilo.

U nastavku razgovora Hooker je novinarima portala MMA Junkie odgovorio i na pitanje o Khabibu Nurmagomedovu i potencijalnog borbi sa njim:

Što se mene tiče, on je u penziji. Ako kažeš da si u penziji, za mene si onda u penziji. Fokusiran sam na borbe sa najboljima na svetu. Fokusiran sam na borbu protiv onog ko drži pojas.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime