Dana White o povredi Prochazke: „To je najgora povreda koju su doktori ikada videli!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vest da je Jiri Prochazka teško povređen i da svoju titulu poluteške kategorije ostavlja jer neće biti u mogužnosti da se bori, je odjeknula MMA zajednicom.

Jiri Prochazka

U prvi mah niko nije znao o kakvoj povredi je reč, a informacije su konačno postale jasnije. Jiri Prochazka je na rvanju zadobio tešku povredu ramena i očekuje ga operacija i pauza kako kažu i duža od godinu dana.

Dana White

O ovome govorio je prvi čovek UFC-a Dana White koji je izjavio da je ovo najgora povreda ramena koju je lekarski tim UFC promocije ikada video:

Ovo je najgora povreda ramena koju su doktori videli u istoriji UFC-a. Stvarno je jebeno loše. Rame mu je jako, jako loše. Imaće ozbiljnu operaciju koja će zahtevati dug oporavak.”

Pohvalio je White potez Jirija Prochazke da se odrekne svog pojasa i ne „stopira“ kategoriju dok je on povređen:

„Sinoć smo se sastali sa Jirijem i slušajte, ovaj tip je jedan od najotmjenijih ljudi svih vremena. On je pravi ratnik. Spomenuo je korak u stranu pre nego što smo uopšte stigli. Dugo vremena neće biti prisutan i u jednom momentu bismo verovatno morali da ga skinemo. Ali on nam je to izneo i rekao da iz poštovanja prema drugim borcima ne želi stopira kategoriju. Da vam kažem, taj klinac je pastuv, čoveče, kada tako reaguje.“

Potez Jirija Prochazke je za svaku pohvalu i poštovanje. Nadamo se da će sve proći kako treba i da ga što pre gledamo u kavezu.

Zapratite TRIANGLE TV!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime