Darko Banović nastupa na Bellatoru u Parizu protiv bivšeg UFC borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pošto je od 2020. napokon legalizovan MMA u Francuskoj, sve češće ćemo viđati najbolje svetske promocije u ovoj zemlji. Prvi korak preuzeo je Bellator koji će biti prvi event u Parizu. Bellator 248 predvodiće borba Michael Venom Pagea i neporaženog Ross Houstona, dok će se u co-main eventu sastati dvojica bivših UFC boraca i veterana Cheick Kongo i Timothy Johnson. Ova dvojica teškaša su se već sastala jednom, a pobedio ke Kongo. Priliku za revanš u parizu dobio je Johnson.

Meč koji publiku u regionu sigurno najviše zanima je meč Bosanskohercegovačkog borca Darka Banovića (17-7). Banović živi i trenira u Beču i predstavlja Gym 23, koji predstavlja 4. najbolji borac sveta u poluteškoj kategoriji Aleksandar Rakić. Na debitanskom meću u Bellatoru neće imati ni malo lak zadatak. Njegov protivnik biće bivši UFC i Cage Warriors borac Mads Burnell (13-3). Burnela publika u regionu pamti po pobedi nad Ahmedom Vilom u martu prošle godine  na Cage Warriors 103. U nizu je od 4 pobede a poslednji put je izgubio 2018 u UFC-u od Arnold Allena. I norveškom borcu će ovo biti debi u Bellatoru.

Darko Banović je u nizu od 2 pobede. Trenutno se nalazi u Švedskoj u čuvenom AllStars Gymu gde je radio pripreme za ovu borbu. Za vikend očekuje intervju sa „Face smasherom“ povodom borbe na Bellatoru.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime