Darko Stošić je u TOP formi pred najvažniji meč u karijeri! Pogledajte trening. (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Darka Stošića očekuje najvažniji meč u UFC do sada. Meč od kojeg na neki način zavisi i njegov UFC ugovor. Za ovu borbu odlučio je da promeni kamp, pa se sada Darko već duži vremenski period nalazi u Americi u Denveru, gde u Elevation Team-u prolazi pripreme za meč koji ga očekuje 25. januara u Severnoj Karolini, protiv  Jamahal Hilla.

U intervjuu sa nama koji smo oradili pre nekoliko dana, Darko nam je rekao kako je prezadovoljan kako ga je primila ekipa u Elevationu i da pripreme prolaze u najboljem mogućem redu. Danas je na svom Instagram profilu okačio jedan deo treninga iz Elevation Team-a.

Foto: Screenshot

Darko deluje jako motivisano i spremno, izgleda da mu je dobro došla mala promena kampa. Jako bitno je navesti da na event na kom se Darko bori, predvode Junior Dos Santos i Curtis Blaydes. Upravo Curtis je član Elevationa i čovek sa kojim Darko najviže radi tokom ovih priprema. Takođe deo priprema je proveo sa Alistair Overeemom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

In life it’s the same like in the jungle. “ Kill or be killed“ #mma #ufc #motivation #lion ##mmalife #darkostosic #serbia #colorado #ufcraliegh

Објава коју дели Darko Stosic (@darkostosic) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime