Darko Stošić nastupa na KSW 58 protiv opasnog Poljaka!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako Triangle TV saznaje, Darko Stošić će konačno debitovati u KSW organizaciji. Svoj prvi meč će raditi 30. januara na KSW 58.

Darko Stošić i Michal Wlodarek

I ako još uvek nema zvanične potvrde, saznajemo da će se Darko boriti protiv Michal Wlodareka na KSW 58 koji se održava 30. januara a predovi da meč između Martin Zawada i Szymon Kołecki, dok je sunaslovna borba za titulu u perolakoj kategoriji između šampiona Salahdine Parnassea i Daniel Torresa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Duel Stošića i Wlodareka KSW planira već duže vreme, ali zbog cele situacije u ovoj godini, još uvek nije održan duel dva opasna nokautera. Wlodarek u svojoj karijeri ima 8 pobeda i 2 poraza a u svom poslednjem nastupu pobedio je Srđana Marovića nokautom za samo 34 sekunde borbe na KSW 52. Darko je nakon loše serije i 3 poraza u UFC potpisao za KSW organizaciju gde ima velike ambicije. Vratio se Stošić u svoju „matičnu“ tešku kategoriju, ge je bio jedan od najboljih boraca u Evropi što je rezultiralo odlaskom u UFC organizaciju. Čekamo zvaničnu potvrdu, a Darku želimo puno sreće i verujemo da je 2021. njegova godina.

Kako nezvanično saznajemo na ovom eventu bi trebao da se nađe i Uroš Jurišić. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime