Darko Stošić nastupa na UFC u Južnoj Koreji protiv domaćeg borca?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Darko Stošić 13-3 po ugovoru sa UFC ima još jednu borbu. Nadamo se da to neće biti poslenja i da će posle nje dobiti ugovor na još 4. Darko je na svom Twitter nalogu postovao sliku na kojoj su on i Da Un Jung.

Darko Stošić je imao debi iz snova u UFC-u. Pobedio je Jeremy Kimballa prekidom u prvoj rundi, da bi posle toga usledila serija od 2 poraza. Oba poraza su došla sudijskom odlukom i nedostajalo je malo da odluka ode u drugom smeru. Pogotovo u poslednjem meču, gde da nije bilo oduzimanja bodova zbog udaranja protivnika u međunožje, možda bi situacija bila skroz drugačija. Bilo kako bilo, vreme ne može da se vrati, Darko je sigurno izvukao pouku iz tih mečeva i sigurni smo da će u sledećem meču pokazati svoj pun potencijal.

Foto: MMA Junkie

Koreanac Da Un Jung 12-2  je debitovao u UFC u avgustu na UFC Fight Night Shenzhen u Kini, gde je pobedio Khadis Ibragimova giljotinom u 3. rundi. Publici u regionu je poznat još pre njegovog debija u UFC, samo borbu pre toga pobedio je Sašu Milinkovića na HEAT 44. Saša je takođe član Cro Cop Teama, pa je manje više poznata taktika za Da Un Junga a i dobra prilika da osveti svog sparing partnera. Koreanac je u nizu od 11 pobeda za redom.

Foto: MMA Junkie

U koliko dođe do borbe između Stošića i Junga to bi trebalo da bude u Južnoj Koreji na UFC u Busanu, na eventu gde nastupa Aleksandar Rakić protiv Volkana Oezdemira.

Da li se Darko vraća na pobedničke staze ? 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime