Darko Stošić zatražio UFC-u Shogun Rua u Sao Paulu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Darko Stošić je posle svog poslednjeg meča uzeo jako mali odmor i odmah se vratio u salu kako bi bio spreman za svoj naredni nastup u UFC. Po ugovoru sa najboljom svetskom organizacijom, Darko Stošić ima još jednu borbu.

Spekuliše se već duže vreme ko bi mogao da bude sledeći Darkov protivnik. Postojala je priča da će se sastati sa Koreancem Da Un Jungom, ali Jung je dobio protivnika za UFC u Busanu a to je Mike Rodrigez. Darko je rešio da stvar preuzme i svoje ruke i pokuša da sam nađe protivnika, pa je tako na svom Twitter nalogu imao poruku za UFC.

Ako treba borac za Shoguna Rua u Sau Paulu slobodno pozovite!

 

Foto: screnshoot

Ovo bi bila idealna prilika za Darka. Šta mislite da li bi Darko mogao da pobedi Shoguna ?

Poslednje vesti

Povezani članci

3 KOMENTARA

  1. što šta fali? to što ne laje ko AssCream ben i što je povezo 2 poraza (opet kakva poraza) ne vidim u čemu je problem. Napred Dare uz tebe smo!

  2. što šta fali? to što ne laje ko AssCream ben i što je povezo 2 poraza (opet kakva poraza) ne vidim u čemu je problem. Napred Dare uz tebe smo!

  3. Bas je zasluzio rangiranog borca , posle 2 od 3 poraza u ufc-u.. nisu ludi ovi iz ufc management da mu daju njega.. u nekim kategorijama borci vežu po 5,6 pobeda pa opet ne dobiju borbu sa rangiranim protivnikom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime