Darren Till: Stipe ne može da boksuje sa Furyjem

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Britanski MMA borac Darren Till po prilično je siguran i veruje da će Tyson Fury odraditi svoj MMA meč uskoro.  Kako je sam rekao šanse za njegovu MMA borbu su 70 naprema 30.

Foto: thesun.co.uk

Mislim da su šanse 70/30. 70 je za DA, 30 je za NE. Morate da shvatite da je boks drugačiji sport od MMA. On je u boksu velika zvezda i zarađuje mnogo novca, trenutno je jedan od TOP 3 boksera u teškoj kategoriji. Voleo bih da ga vidim u mečevima koji će imati taj zabavni deo i gde on može napraviti show. Videćemo koliko će njemu biti sve to zabavno i protiv koga bi trebao da se bori. Možda bi Stipe Miočić hteo da pokuša, on verovatno misli da može da boksuje sa Tysonom, ali ja sam siguran da ne može. Ali mislim da bi taj meč mogao da se dogodi.

Till i Fury su članovi iste menadžerske agencije MTK Global ( Takođe je i naš UFC borac Duško Todorović član te agencije) a Till će uvek pružiti podršku svom timu:

Mi smo u istom menadžmentu, oboje smo deo MTK agencije. Šta god da se dogodi, ja ću ga podržati. Ja uvek podržavam moj tim.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime