Darren Till više nije deo UFC promocije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nekada najveći potencijal britanskog MMA sporta i momak kojeg su videli kao budućeg UFC šampiona, više nije deo UFC-a.

Darren Till više nije deo UFC promocije

Kako prenosi stranica koja aktivno prati dešavanja na UFC rosteru, „UFC Roster Watch„, Darren Till više nije deo UFC promocije i uklonjen je sa rostera boraca. Borac od kojeg se mnogo očekivalo i koga su mnogi videli kao budućeg šampiona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Darren Till je u UFC došao 2015. godine gde je zabeležio 12 nastupa (6 pobeda, 5 poraza i 1 nerešena borba). U poslednja 3 nastupa zabeležio je 3 poraza, a poslednji put je slavio sada već davne 2019. godine protiv Kelvina Gasteluma podeljenom sudijskom odlukom. Ni promena sredine i treninzi sa Chimaevim nisu pomogli Tillu da se vrati u staru formu.

U svojih prvih 6 UFC nastupa upisao je 5 pobeda i 1 nerešenu borbu. Nakon što je dobio priliku da se bori za titulu i stekao status TOP 15 borca velter i srednje kategorije, Till ima 5 poraza i samo jednu pobedu. Postavlja se pitanje, da li je Till bio stvarno kvalitet za sam vrh kategorijie, ili je u pitanju još jedan „hype“ oko britanskih boraca.

Kao potencijalna opcija za „Gorilu“ spominje se PFL promocija, koja novu sezonu startuje u aprilu. Definitivno smo svi više očekivali od Darren Tilla.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime