Delija pobedu posvetio nedavno preminulom Maru Peraku, svom prvom treneru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ante Delija je nokautirao Renana Ferreiru i drugu sezonu zaredom obezbedio mesto u finalu PFL turnira.

Ante Delija i Maro Perak

Iza Delije je još jedan vrhunski nastup. Od samog početka meča „uhvatio“ je svoj ritam i totalno neutralisao opasnog brazilca. Do pobede je stigao svojim prepoznatljivim i snažnim GNP udarcima. Ove godine u finalu će se boriti protiv Matheus Scheffela kojeg je već pobedio u prvom kolu ovogodišnje PFL lige.

Nakon velike pobede Delija je zahvalio svojoj porodici i supruzi bez čije podrške sigurno da ne bi mogao da stigne do ovde:

Verovao sam u sebe. A i vi ste verovali u mene. Moji snovi se ostvaruju, a od mene nije niko srećniji. Bože hvala ti! Borim se za svoju porodicu svaki svoj meč. Porodica mi je najveća podrška u svemu ovome! I hvala na tome.

Na kraju, Ante se zahvalio i publici od koje je dobio veliku podršku, a ovu pobedu je posvetio svom prvom treneru, nedavno preminulom Maru Peraku, čija je smrt pogodila celu regionalnu MMA scenu. Maro Perak je jedan od osnivača Gladijatora iz Dubrovnika, gde je Delija započe svoju MMA karijeru:

Ovaj meč posvećujem svom prijatelju Maru Peraku kojeg nažalost više nema tu, ali u njegovoj dvorani sam počeo svoje treninge. Maro zauvek ćeš bit u mom srcu i mojim mislima. Ljudi hvala vam na vašoj energiji koju ste uložili, na svom stresu koji ste možda zbog mene imali i velikoj podršci koju ste mi pružili! Volim vas sve! Idemoooo do kraja!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ante Delija (@ante_delija)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime