Derick Lewis poručio Latifiu: Izabrao si najvećeg momka u diviziji

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ilir Latifi (14-7 MMA, 7-5 UFC) prelazi u tešku kategoriju a za protivnika će imati bivšeg kontendera Derick Lewisa (22-7 MMA, 13-5 UFC). Njih dvojica će se sastati na UFC 247 u Hjustonu, 08. februara.

Foto: LowKick MMA

U intevju za MMA Junkie u subotu u backstageu-u za vreme UFC 245, Lewis je rekao da mu nije jasan potez Latifia da izabere njega kao najvećeg momka u diviziji:

Bilo je to pravo iznenađenje, on je mali za ovu kategoriju. Po meni je trebao da se spusti u srednju a ne da se digne u tešku. Čuo sam da me je prozvao i da želi da se bori sa mnom, bio sam iznenađen da je odabrao najvećeg momka u kategoriji a on je jedan od manjih.

Latifi je u nizu od dva poraza, izgubio je od Corey Andersona i Volkana Oezdemira. Nada se novom poglavlju u svojoj karijeri ali Lewis kako kaže zna odakle mu dolazi opasnost i smatra kako ne može Latifi da mu napravi što on već nije doživeo:

Znam da je eksplozivan momak i da je rvač. Mislim da se on neće razlikovati od bilo koga drugog i da ne može da mi učini ono što već nisam doživeo. Rekao je Derick Lewis

Ko po vama pobeđuje u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime