Derrick Lewis: Spreman sam da uskočim umesto Rozenstruika ili Ngannoua ako bude potrebe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Derrick Lewis (23-7 MMA, 14-5 UFC) je pobedio Ilira Latifija (14-8 MMA, 7-6 UFC) na njegovom debiju u teškoj kategoriji. Latifi je uputio mnogo više udaraca (62-27), ali je Lewis pogađao značajnim udarcima (20-5).

Foto: Bloody Elbow

Derrick Lewis nastavlja impresivan niz kada su u pitanju borbe u Teksasu, ovo mu je 10 pobeda u 10 nastupa u Teksasu, odakle je on inače:

„Znao sam da će biti teško i neizvestn, posebno zbog njegovih rušenja, ali većinu njegovih udaraca sam blokirao i kontrolisao ga. Sve što je pokazao su rušenja“, bio je prvi komentar Lewisa posle pobede u rodnom Hjustonu.

„Bio sam nervozan zbog borbe u Hjustonu, sav taj adrenalin i publika mi je pomogla da dam svoj maksimum i odem do kraja. Odradili su dobar posao. Zaista su mi  pomogli. Moram još napredovati i imam još oružja koje ljudi nisu videli.

Za Lewisa nema odmora, kako je najavio očekuje ga brz povratak u oktagon:

„Zdrav sam. Sve je u redu samnom i mogu se vratiti kao zamena umesto Jairzinha Rozenstruika i Francisa Ngannoua, ako to bude potrebno. Spreman sam bilo kada“, rekao je Lewis.

Borba između Jairzinha Rozenstruika i Francisa Ngannoua će najverovatnije odlučiti ko je sledeći izazivač za titulu u teškoj kategoriji koju drži Stipe Miočić. Meč je na programu je 28. marta i predvodiće UFC Fight Night 172 (On ESPN 8) koji se održava u Ohaju u Kolumbusu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime