Diaz objasnio zašto je odbio Chimaeva: „To je nepoštovanje, nemoj da spominješ moje ime!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC zvezda u usponu Khamzat Chimaev je u potrazi za novom borbom pa je „isprozivao“ skoro sve moguće borce.

Khamzat Chimaev i Nate Diaz

Između ostalih, na listi se našlo i ime veterana Nate Diaza koji po ugovoru ima još jednu borbu sa UFC organizacijom. UFC želi da tu poslednju borbu Diaz odradi sa njihovom novom zvezdom Khazmatom, kojeg bi ta borba sigurno „gurnula u nebesa“.

Iskusni Diaz nema nameru da se bori protiv „početnika“, čak se i uvredio ponudom koju su mu poslali UFC i Dana White. O tome je govorio u intervjuu za TMZ:

„došli su i ponudili mi Chimaeva, a ja sam im rekao da prestanu da pokazuju nepoštovanje prema meni. Pokušavaju da mi ugovore borbu protiv početnika. U redu je, Imaš četiri borbe u UFC-u, nemojte ni da spominjete moje ime. Postoje neki nivoi u ovome i ne želim uopšte da čujem njegovo ime“

Kao što smo rekli, po ugovoru Diaz ima još jednu borbu a kako sam kaže, non stop traži od UFC da mu nađu protivnika:

„Pokušavam da se borim protiv nekoga u UFC-u što pre, ali niko ne želi da se bori. Konstantno tražim tu borbu. Bilo ko iz Top 10, to su oni protiv kojih želim da se borim, u kojoj god kategoriji. ali svi imaju nameru ostaviti svoja usta zatvorena, jer su svi preplašeni“

Biće zanimljiv raspet oko Nate Diaza i njegove posle borbe po ugovoru, ali i novog ugovora. Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime