Dijaković prozvao Jake Paula na boks meč sa Soldićem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih evropskih menadžera kada su u pitanju MMA i Boks, Ivan Dijaković, prozvao je dvojicu trenutno aktuelnih momaka koji „boksuju“.

Roberto Soldić i Jake Paul

Prvi čovek UFD Gyma i UFD Menadžmenta prozvao je Jake Paula i Tommy Furya na boks meč sa Robertom Soldićem i najavio je da će ih „Robo Cop“ obojicu nokautirati za veče:

Hajde da organizujemo da obojica budu uspavani iste noći, jake paul i tommy furry. soldić dolazi po vas dvojicu u istoj večeri.

FOTO: Screenshot Instagram

Čekamo odgovor druge strane, Ivan je poznat kao vrlo uticajan čovek u svetu boksa i šoubiznisa. Jedan od najboljih svetskih teškaša Agit Kabayele je upravo pod UFD menadžmentom, pa je sigurno da će se ova poruka daleko čuti.

Jake Paul je nedavno nokautirao Ben Askrena i prozvao veliki broj MMA boraca na boks meč. Tommy Furry je neporaženi britanski bokser i superstar. Mladi borac trenira sa Tyson Furryem koji mu je i brat.

Jake Paul nokautirao Ben Askrena

Sa druge strane Soldić je jedan od najboljih evropskih MMA borac, poznat kao izvrstan udarač. Ni boks nije strani sport za Roberta koji je u bokserski ring ušao 4 puta i zabeležio 4 pobede prekidom.

Roberto Soldić, FOTO: KSW

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime