Doktor zapanjeni Romerom: „Ovako nešto nikad nisam video, drugačiji je od ostalih ljudskih bića!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Yoel Romero je sigurno borac sa najboljim fizičkim predispozicijama. 43 godišnji kubanac prkosi fizici i vremenu, prosto neverovatno izgleda i uprkos petoj deceniji života. Često novinari u šali njegov izgled uporede sa izgledima super heroja u filmovima.

Yoel Romero

Joe Rogan je podelio sa javnošću jedni zanimljivu scenu koju mu je ispričao UFC predsednik Dana White. Situacija je sledeća. Nakon što je u borbi slomio orbitalnu kost, Yoela Romera je bio na pregledima kod specijaliste za tu vrstu povrede. Nakon što je doktor pregledao Romera prosto je ostao zapanjen i izjavio je da u svom životu nije video nešto tako i da je Romero drugačiji od ostalih živih bića:

Odakle vama ovaj momak? Nikad nisam video nešto slično njemu – rekao je doktor, da bi se na to nadovezao Dana White „Da, da on je vrhunski sportista“ odgodovio je predsednik UFC-a doktoru, ali doktor nije mislio na to. Ne, ne , ne! Nikada nisam video ovakvo ljudsko biće Ovo je najneobičnije ljudsko biće koje sam video za 40 godina medicine koliko se bavim. Njegove tetive u očima su čak četiri puta veće od normalnog čoveka. Njegova fizička struktura je drugačija od bilo kog ljudskog bića koje sam video u životu! glasile su reči doktora koji je pregledao Yoel Romera.

Bivši osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu i bronzane medalje na Olimpijskim igrama u rvanju je jedan od boraca koji je najviše puta testiran od strane USADE. Isto tako i kao reprezntativac i olimpijac prolazio je kroz rigorozne doping tetove i u ranijim fazma svoje karijere. Gotovo svi njegovi sparing partneri, treneri i ljudi koji su imali kontak sa njim, govore da je Romero čudo prirode.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime