Doskorašnji UFC borac uhapšen zbog provale u kuću i krađe nakita vrednog 200 hiljada dolara!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Doskorašnji UFC borac koji je svoj poslednji nastup odradio u julu prošle godine, uhapšen je zbog krađe nakita vrednog 200 hiljada američkih dolara, ali to nije sve.

Uhapšen bivši UFC borac Karl Robertson uhapšen

U pitanju je Karl Robertson 9-6 (UFC 4-5) koji je u UFC došao kao veliki potencijal nakon što je na DWCS nokautirao za samo 15 sekundi sadašnjeg TOP 10 borca poluteške kategorije Ryan Spanna. U svojoj UFC karijeri borio se protiv Glovera Teixeire, Marvina Vettoria, Khalil Rountreea. Poslednji poraz nakon kojeg je otpušten je bio od Kennedy Nzechukwua.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Borac je koji je naneo prvi poraz odličnom rusu Romanu Kopylovu, savladao je još i : Darren Stewarta, Jack Marshmana i Wellington Turman.

Karl Robertson i njegov prijatelj Dathan Thompson uhapšeni su i prepoznati kao počinitelji ovog dela. Njima se na teret stavlja provala u kuću i krađa nakita vrednog 200 hiljada američkih dolara u New Jerseyju.

Bivši UFC borac i njegov saučesnik uhapšeni su tokom vožnje, jer je policija prepoznala njihovo vozilo koje je odgovaralo opisu počinioca zločina. U policijskom izveštaju piše da je prilokomk hapšenja u Robertsonovom automobilu pronađen i pištolj od 9mm sa produženim okvirom, nekoliko paketa cracka, kokaina i marihuane kao i predmeti koji se povezuju sa krađom koju su počinili.

Ceo slučaj provale u kuću su snimile kamere. Bivši UFC borac se nalazi u velikim problemima i preti mu zatvorska kazna od 10 godina, kako prenose američki portali.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime