Douglas Lima o revanšu protiv MVP-a: Prvo pobedi rangiranog protivnika

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Michael Venum Page je završio Giovanni Melilla na vrlo impresivan način na predhodnom Bellator eventu. I ako protivnik nije bio na njegovom nivou, onakav nokaut se ne može osporiti. Izgleda da je upravu taj nokaut doneo samopouzdanje Michel Pageu, pa je posle pobede zatražio revanš za svoj jedini poraz u karijeri koji mu je naneo Bellatorov šampion Douglas Lima.

MVP je u intervju u oktagonu rekao : Uzeću ono što ste mi oduzeli! Aludirajući na poraz koji je doživeo od Lime. Izgleda da Bellatorov šampion nije bio previše impresioniran nastupom MVP-a, pa je imao vrlo zanimljiv odgovor na „prozivku“ koju je dobio od MVP-a:

Prvo želim da vidim pobedu protiv nekog od rangiranih boraca, a posle toga ćete me naći. Znate gde sam! Rekao je Douglas Lima na svom Twitter profilu.


Od kako je izgubio od Lime, Page je u nizu od dve pobede koje je ostvario nokautima u prvoj rundi. Do duše Lima ima pravo, to baš i nisu bili protivnici njegovog kalibra. Richard Kiely (3-1) i Gianni Melillo (13-4). Izgleda da će MVP morati da pobedi ozbiljnog borca ako želi da osveti svoj poraz.

Da li je po vama MVP dobar borac ili samo Bellatorov projekat? 

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. MVP treba da zagazi u duboku vodu.Imate slučaj Džoni Vokera iz UFC kada se susretne sa najboljima nepobedivost dolazi u pitanje. MVP skida brdo kila realno pripada srednjoj kategoriji a tu na vrhu nema sta da traži ni u Belatoru a pogotovo u UFC.A u principu ne volim borce koji skidaju mnogo kg tipa sa 90+ na valter kilazu 77.

  2. Venom je bolji od lime sto se moglo videti u njihovom mecu lima je pobedio zato sto su se kockice slozile I imao je srecu inace mislim da bi venom dobio a I svi ostali venomovi nokauti su spektakularni tkd covek je ubica

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime