Duško saznao ime protivnika! Nastupa na eventu sa Medićem i Amedovskim!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović (11-2) je nedugo nakon potpisivanja novog ugovora sa UFC promocijom, saznao i ime svog narednog protivnika!

Duško Todorović, FOTO: ufc.com

Član Sekutor akademije će uskoro ponovo posetiti Las Vegas i peti put kročiti nogom u UFC oktagon. Duško će nastupiti na UFC Fight Nightu koji se održava 21. maja a predvodi ga duel Holly Holm i Ketlen Vieire. U intervjuu za „Gradske Info“ Duško je oktio ime svog protivnika.

Njegov protivnik biće Chidi Njokuani (21-7) momak koji iza sebe ima impresivnu pobedu na UFC debiju, nokautom za samo 16 sekundi protiv Marc-André Barriaulta. Njoukani je u UFC došao kao i Duško preko DWCS, a u svojoj karijeri je upisao čak 8 nastupa u Bellatoru gde je ostvario 5 pobeda i 3 poraza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nakon 4 pobede u nizu u Bellatoru poražen je od Andreya Koreshkova u glavnoj borbi večeri na Bellator 182. U svojoj karijeri pobedio je imena kao što su: Melvin Guillard, Alan Jouban, Max Griffin i Andre Fialho.

Duško Todorović kao što znamo iza sebe ima impresivnu pobedu nad Maki Pitolom koja mu je obezbedila novi ugovor sa najboljom svetskom MMA promocijom. Na ovom događaju pored Duška, nastupiće i Uroš Medić i makedonski UFC borac Alen Amedovski.

Našim momcima želimo puno sreće i verujemo u pobede! Zapratite TRIANGLE TV.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime