Duško Todorović je novi UFC borac!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srbija će od danas imati još jednog predstavnika u najboljoj svetskoj promociji UFC!

Duško Todorović je pobedio Teddy Ash-a u meču večeri na poslednjem ovosezonskom Dana White Contender Series, jednoglasnom sudijskom odlukom. Imali smo priliku da vidimo 3 runde pravog rata.

Izvor MMA Junkie

Oba borca su ušla jako motivisano u ovaj meč i stvarno dala sve od sebe. Duško je pored svog talenta i izuzetnog osećaja za borbu, pokazao da ima tvrdu bradu i da može da primi jake udarce. Na kraju zaslužena pobeda jednoglasnom sudijskom odlukom i ugovor od predsednika UFC-a Dana White-a. Velika čast za ovog momka, za sve nas koji pratimo ovaj sport, ali i za Srbiju jer ćemo imati još jednog borca u najboljoj svetskoj promociji.

Ovaj momak je zaslužio ovo i bilo je pitanja dana kada će biti deo UFC-a. Još ranije je bilo kontakta, ali još jednom se ispostavila da u životu ne treba žuriti i srljati. Kada vredno radiš i veruješ u sebe, uspeh je zagarantovan.

Ono što ljudi nisu znali pred ovaj meč, to je da je Duškov trener i glavni trener Secutor akademije Jovan Milićević nije uspeo da dobije vizu, pa je Duško u najvažniji meč u karijeri ušao „bez trenera“. Nadamo se da će se u budućnosti ova nepravda izmeniti, i da će politika biti manje prisutna u najlepšem sportu na svetu.

Čestitamo Duško !

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime