EKSKLUZIVNO: Najbolja svetska Bare Knuckle promocija pozvala Vasa Bakočevića!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Triangle TV donosi ekskluzivnu vest! Najbolja svetska Bare Knuckle promocija Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) i prva oficijalna promocija ovog sporta kontaktirala je Vasa Bakočevića.

Foto: Screenshot

Najbolja svetska BKFC promocija želi Vasa Bakočevića na svom rosteru! Nakon odličnog debija u Bare Knuckle na „Genesisu“ i pobede u drugoj rundi, Vaso Bakočević je postao jako „tražena roba“. Velika svetska imena kao što su bivši UFC borac i KSW šampion Norman Parke , sparing partner Conora McGregora i član Bellatora Peter Queally a poslednji u nizu bio je legendarni Paul Daley koji žele borbu sa „Psychom“. Matchmaker ove organizacije je kontaktirao Bakočevića koji bi vrlo brzo mogao da uđe među konopce BKFC-a

Bare Knuckle Fighting Championship je kao što smo rekli najbolja pormocija kada je u pitanju Bare Knuckle. Poznati su po visokim honorarima koje daju borcima i „krvavim“ borbama. Članovi njihovog rostera su velika imena kao što su: Chris Leben, Artem Lobov, Thiago Alves, Gabriel Gonzaga,Jason Knight, Paulie Malignaggi, Hector Lombard, Bigfoot Silva, Charles Bennet i još mnoga druga svetska imena borilačkog sporta. Biće zanimljivo videti razvoj Vasove Bare Knuckle karijere i njegov sledeći potez.

Bare Knuckle Fighting Championship

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime