Erko Jun: Pokazaćemo da imamo najbolje i najluđe navijače! INTERVJU

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Erko Jun (3-0) će predvoditi KSW 51 event u Zagrebu. Boriće se protiv opasnog iskusnog poljskog borca Mariusza Pudzianowskog (12-7). Ovaj duel će sigurno biti zanimljiv, sastaje se momak koji je u usponu i na početku karijere i iskusan stariji borac koji je već ostavio veliki trag u organizaciji.

Foto: sport.onet.pl

Erko Jun je planetarna zvezda. Momak koji je karijeru započeo kao fitnes model i body bilder. U oktagonu je sve tri pobede rešio prekidom. Pred njim je najvažnija i najveća borba u dosadašnjoj karijeri. Pogledajte šta nam je Erko rekao u intervjuu.

Kakav je osećaj predvoditi jedan ovako veliki event?

Jeben osjecaj, cast mi je boriti se na main event protiv legende. Pogotovo dole na nasim prostorima.

Za protivnika imaš Pudzianowskog, iskusnog tvrdog borca. Šta očekuješ od meča i kakva je taktika?

spremam se za najgore i najteze, svaki dan ide bolje i napredujem, ovo je lud sport nikad nemozes prestati nauciti neke stvari, sve zavisi koliko vrijeme ti ulozis u to, onaj koji radi najvise taj ceka nagradu.

Arena u Zagrebu će biti puna ljudi sa Balkana. Koliko ti znači što ćeš imati publiku iza sebe i raditi na domaćem terenu u najvažnijem meču u dosadašnjoj karijeri?

Iskreno da ti kazem, neznam da li ce mi biti veci pritisak sad posto je kod nas dole, do sad sam se uvjek borijo kao gost i publika je bila za protivnika, ali sam ipak imo dosta navijaca iz Poljske, ocekujem samo da ce nasi pokazati da smo najbolji i najludji navijaci.

Tvoj skor je 3-0, sve pobede si završio nokautom. Ono što je najbitnije i što se vidi to je da si napredovao iz meča u meč. Koliko ti pomažu momci u UFD i sa kime najviše radiš?

Ja mislim da sam taj knockout power uvjek imo, samo sto se sad profesionalno borim i koristim svoje prednosti, kad sam prvi put u UFD doso bilo mi je massacre, nisam mogo hodati mjesecima od bola ali sam se uvjek vraco na trening, a sad je druga prica. Dobra stvari u UFD clubu je sto svako pomaze svakom, znaci ne gleda se ko si sta si, naravno na sparringu se dobro rokamo, Roberto Soldic mi je puno pomogo u svemu i zahvaljujem se za to. Onda imam Hatefa Moeil koji je prvak teskas u njemackoj. Mi smo od prvog dana sparring partners

U slučaju da pobediš Pudzianowskog koji je veliko ima u Poljskoj, koji je tvoj sledeći korak? 4 pobede u KSW nije mala stvar. Da li postoji opcija da napadaš titulu?

Pudzian je sad za mene belt, znaci fokusiran sam na Njega. Ako Bog da, ako bude pobjede idemo dalje, hocu tek belt da napadam kad znam da sam complete, znaci da mogu belt obraniti bilo ko da dolazi po njega.

Kako predviđaš mečeve ostalih balkanaca?

Svi smo nalozeni i napaljeni i vidim da se svi maximalno spremamo. Zelim svakome uspjeh ako Bog da.

Za kraj, koju poruku možeš da pošalješ ljudima u regionu pred KSW 51?

Ko jos nije uzeo karte ce se kajati posto je stvarno najbolja produkcija i show sto ces ikad u zivotu vidjeti.

Hvala Erku na intervjuu, vidimo se u Zagrebu!

Prisetimo se poslednjeg nokauta Erka Juna:

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime