Erslan se pridružuje Stošiću na KSW 87 protiv „Poljskog tenka“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon što je potvrđen nastup Darka Stošića, na KSW 87 koji se održava 14. oktobra u Češkoj u Trinecu gledaćemo i Ivana Erslana.

Ivan Erslan protiv „Poljskog tenka“ na KSW 87

Darko Stošić i Michal Martinek će predvoditi KSW 87, potencijalna pobeda nad Martinekom bi Darka ponovo dovela na mesto izazivača za titulu. Regionalna MMA publika će 14. oktobra gledati i najboljeg hrvatskog poluteškaša Ivana Erslana.

Michal Martinek vs Darko Stošić KSW 87

Samo nekoliko sati nakon što je KSW najavio da je iskusni Rafał Haratyk novo pojačanje rostera poluteške kategorije, dobili smo i potvrdu da će upravo on biti protivnik Ivana Erslana na KSW 87.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Iskusni „Poljski tenk“ je u svom poslednjem nastupu izgubio u borbi za titulu Ares promocije od sjajnog Abdoul Abdouraguimova u 5. rundi. Haratyk je bivši Babilon MMA šampion a najveće uspehe beležio je u ACA promociji, gde je u 6 nastupa ostvario čak 5 pobeda. Borio se sa imenima kao što su Du Plessis, Akhmedov, Nemchinov, Bekoev… Ovo će mu biti debi u KSW promociji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KSW (@ksw_mma)

Ivan Erslan iza sebe ima rutinsku pobedu na FNC 11 koji je održan u Zagrebu protiv Dirlei Broenstrupa. U KSW promociji je zabeležio 3 pobede i 2 poraza. U poslednjem KSW nastupu nije uspeo da savlada šampiona Ibragima Chuzigaeva, ali je ostavio srce u kavezu i pružio zajedno sa Ibragimom jednu od najboljih borbi u 2022. godini u KSW promociji.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime