Fedor Emelianenko protiv bivšeg UFC i Bellator borca 23. oktobra u Moskvi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Legendarni Fedor Emelianenko dobio je ime protivnika za Bellator koji će predvoditi 23. oktobra u Moskvi.

Fedor Emelianenko, FOTO: mmajunkie

Već neko vreme se priča o potencijalnom protivniku „Poslednjeg imperatora“. Spominjao se i nudio se sam Fabricio Werdum, zatim Junior Dos Santos i Alistair Overeem, ali na kraju niko od navedenih veterana nije uzet u obzir. Kako prenosi pouzdani svetski MMA portal „MMA Fighting“, Fedor Emelianenko će se boriti protiv veterana, bivšeg UFC i Bellator borca.

U pitanju je Timothy Johnson (15-7-0, 4-3 UFC, 3-3 Bellator) a borba će biti na 3 runde. Izvor ove vesti je Ruski novinar Igor Lazorin koji je dobo upoznat sa dešavanjima unutar MMA scene u Rusiji.

Timothy Johnson protiv Fedora Emelianenka

Johnson je nakon 3 pobede u nizu u svom poslednjem nastupu izgubio na Bellator 261 od Fedorovog učenika Valentin Moldavskog u borbi za privremenu titulu šampiona Bellatorove teške kategorije. U svojoj karijeri pobedio je borce kao što su Marcin Tybura, Cheick Kongo, Daniel Omielańczuk, Shamil Abdurakhimov, Matt Mitrione.

Legendarni Fedor Emelianenko je po mnogima „najbolji borac svih vremena“. 44 godišnji Rus iza sebe ima pobedu Quinton „Rampage“ Jacksonom na Bellator 237. Upravo meč protiv Timothy Johnsona bi mogao da bude i poslednji MMA meč Fedora Emelianenka u njegovoj karijeri.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime