Ferguson besan na Poiriera nakon prihvatanja meča sa McGregorom: „Prodana dušo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako to biva, ponovo je Tony Ferguson ispao iz svih kombinacija. Ferguson nije zadovoljan trenutnom situacijom i ne sviđa mu se dogovor Dustina Poiriera i Conora McGregora da odrade revanš ove godine. Ferguson je bio u priči sa borbu sa Poirierom a i spominjao se kao i uvek i McGregor, ali nije to bila toliko realna opcija. Imao je „El Cucuy“ šta da kaže Poirieru, a sve to videli smo na njegovom Twitter nalogu:

Tony Ferguson

Prodana dušo, uzeo si mito od međunarodnog teroriste. Odličan posao. Ja predstavljam Ameriku. Sva ta priča o borilačkoj igri, samo kako bi bio uplašen i izostavljen. Uzmi novac i budI ponosan prevarant.

Fergusona je pogodilo jer su upravo on i Poirier trebali da nastupe na UFC 254. Poirier je tada nezadovoljan sumom koju mu je UFC ponudio, odbio tu borbu. Čak je u toj situaciji Ferguson stao na stranu svog protivnika i zahtevao od UFC-a da plati Poiriera onoliko koliko zaslužuje, da bi samo mesec dana kasnije Poirier prihvatio borbu sa McGregorom kojeg je Ferguson nazvao „međunarodnim teroristom“.

Dustin Poirier i Conor McGregor

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime