FIGHT WEEK! Ove subote gledamo FNC 17, najveći MMA događaj na Balkanu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Brojimo sitno do najvećeg MMA događaja na ovim prostorima. Ove subote gledamo do sada najveći FNC 17 događaj, koji će napuniti Beogradsku Arenu.

FNC 17 Beograd

Gotovo da nema ljubitelja MMA sporta koji nije upućen da u subotu 01. juna od 19h gledamo dogu očekivani FNC 17 koji predvodi ni manje ni više nego Darko Stošić i borbi protiv FNC „senzacije“ Mirana Fabjana.

Uvertira za ovaj veliki događaj bila je vrhunska promo najava gde je publika mogla da vidi borce u glumačkim ulogama, a to je samo uvod za ono što nas očekuje.

YouTube player

Darko Stošić vs Miran Fabjan

Beogradska publika će ponovo imati priliku da gleda jednog od najboljih evropskih teškaša Darka Stošića (20-6) koga sa druge strane kaveza čeka „ludi“ i „nepredvidivi“ slovenački borac Miran Fabjan (4-2) koji na krilima velikih pobeda nad Spahovićem i Žgelom ulazi u ovaj duel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

U predhodna dva meča, Fabjan je svima zapušio usta i pokazao da ga ne smemo podceniti, ali ovoga puta će imati definitivno najteži zadatak u svojoj karijeri i borbu protiv ponajboljig teškaša na ovim prostorima. Status favorita po kladionicama zasluženo ide na stranu Stošića, dok je Fabjan tu da nas „iznenadi“ kao i uvek sa velikom kvotom na svoju pobedu.

Nikola Joksović vs Stefan Negucić

Pored spomenutog duela, gledaćemo i duel dvojice najboljih srpskih velteraša u regionu u borbi za šampionski pojas FNC velter kategorije između neprikosnovenog šampiona Nikole Joksovića (14-0) i beskompromisnog Stefana Negucića (11-1) koji se vraća posle 2 godine pauze. U ovoj borbi status favorita po mišljenju kladionica nosi Nikola Joksović, na kojeg je trenutno kvota 1,50 dok je na pobedu Stefana Negucića kvota u Admiralbet kladionicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Francisco Barrio vs Dušan Džakić

Publika sa nestrpljenjem čeka i povratak Dušana Džakića (23-12) koji će u regionalnom derbiju ukrstiti rukavice sa FNC šampionom lake kategorije Franciscom „Croatom“ Barrio (12-4). Džakić je u ovoj borbi veliki „autsajder“, kvota na njega je „čak“ 6,50 u ovom momentu dok je na Croatu „samo“ 1,07. Na ceo FNC događaj se možete kladiti u Admiralbet kladionicama po najboljim uslovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Vaso Bakočević vs Alexandre Ribeiro

Najpopularniji regionalni borac Vaso Bakočević će se po prvi put oprobati u bare knuckle boksu u FNC kavezu. Popularni „Psycho“ je neporažen u bare knuckle disciplini gde je upisao 4 pobede. Njegov protivnik ove subote biće iskusni MMA boraac iz Brazila Alexandre Ribeiro kome će ovo biti prva borba u ovoj disciplini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Marko Bojković vs Julio Pereira

Marko Bojković (5-0) će kavez deliti sa njegovim sunarodnikom i sparing partnerom iz Brazilca. Jedan od najboljih mladih boraca u Evropi će rukavice ukrstiti sa Julio Pereirom (11-4), a u ovu borbu protiv agersivnog brazilca ulazi kao veliki favorit. Kvota na Bojkovića je pala na „samo“ 1,05 dok pobeda brazilca plaća „čak“ 7,00. Za one koji vole da rizikuju i jure iznenađenja, ovo može biti dobra prilika da zarade veći novac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Voja Simičić vs Jan Vaclavek

Jedan od najboljih mladih srpskih boraca Voja Simičić (1-0) nastupiće po prvi put na velikoj sceni protiv takođe perspektivnog i jednog od najboljih mladih boraca češke, Jan Vaclaveka (4-0). Kvota na pobedu Simičića je 1,60 dok je na Vaclaveka 2,15.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

U Beogradskoj Areni ove subote gledamo još i Marinu Spasić (4-0) protiv moldavke Marine Nike (4-2), zatim Jovana Marjanovića (8-2) protiv iskusnog Brad Wheelera (18-14) kao i duel Aleksandra Vukosavljevića (1-0) i Andrije Stojiljkovića (5-3).

Nažalost ostali smo uskraćeni za jednu od najzanimljivijih borbi koja je trebala da bude za titulu srednje kategorije između Nemanje „Kobe“ Nikolića i Đanija Barbira. Nažalost Nikolić je otkazao borbu, usled povrede vrata koju je zadobio tokom priprema. Čelnici FNC promocije su najavili da ćemo ovaj duel gledati na nekom od narednih događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Karata je ostalo još malo, tako da požurite kupite svoju ulaznicu na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla koji će se pamtiti i o kome će se dugo pričati. Karte možete kupiti OVDE.

Na ceo FNC 17 kao i ostale MMA događaje možete se kladiti u Admiralbet kladionicama po najboljim uslovima.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime