Filipović na treningu sa Gustafssonom, Chimaevom i Smajićem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vladimir Filipović (10-3) se trenutno nalazi u Štokholmu u čuvenom „Allstars Gymu“ gde je izgleda započeo pripreme za svoj povratnički meč. „Fila“ se nije borio još od maja 2018. kada je nastupio na Bellator 200 u Londonu protiv Anatoly Tokova.

Filipović je najavio povratak u oktagon a sve je izglednije da će to biti uskoro. Danas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa UFC veteranom i legendom MMA sporta Alexandrom Gustafssonom, najtraženijim UFC borcem Khamzat Chimaevom i Brave borcem teške kategorije Irmanom Smajićem.

Alexander Gustafsson, Irman Smajić, Khamzat Chimaev i Vladimir Filipović

Vladimir Filipović (10-3) je bivši SBC šampion srednje kategorije. U dosadašnjoj karijeri pobedio je imena kao što su: Laurynas Urbonavicius (kome je naneo jedini poraz u karijeri), Mario Žgela, Nikola Blečić, Kamil Cibiński i Jusuf Hajrović. Izgubio je od Bellatorove zvezde Anatoly Tokova dva puta i od Aleksandra „Jokera“ Ilića u meču koji dobro pamti publika u regionu i koji je jedan od najboljih regionalnih duela. Jedva čekamo Filipovićev povratak u oktagon!

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime