Firas Zahabi ne veruje u brazilca: “ Paulo Costa je izgubio fokus!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Glavni trener Tristar Gyma Firas Zahabi nije oduševljen učinkom Paulo Coste u poslednje vreme.

Jul 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Paulo Costa (blue gloves) celebrates beating Uriah Hall (red gloves) during UFC 226 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Dugo očekivani povratak brazilskog borca se očekuje na UFC 298  ovog vikenda u meču protiv Roberta Whittakera. Costa se nije borio duže od godinu dana a u poslednjem meču pobedio je Luke Rockholda sudijskom odlukom nakon sjajnog i dosta krvavog meča.

Nakon pobede vratio se na pobednički niz nakon što je pre toga izgubio od Israela Adesanye i Marvin Vettoria. Kako sada stoje stvari, zbog dugačke pauze, “The Eraser“ trenutno nema pobedu protiv bilo kojeg TOP15 borca u srednjoj kategoriji.

Paulo Costa i Marvin Vettori, FOTO: mmajunkie.com

Tokom nedavnog snimka postavljenog na jutjub kanalu TristarYoutube Firas je izneo svoje mišljenje u kom smatra da je Costa tokom ovih godina totalno izgubio fokus. Takođe uputio je i slušaoce da poslednji protivnik Paula, Luke Rockhold nije pobedio meč od 2017. godine.

“Kosta je, čini mi se, izgubio fokus“, rekao je Zahabi. „Pobedio je nad Lukom Rokholdom, što je bila borba napred-nazad. Ali i hajde da pogledamo Lukeov rekord… Njegova poslednja pobeda je bila 2017. . Poslednja pobeda Lukea Rockholda bila je 2017.”

Zahabi je nastavio da dovodi u pitanje probleme sa kardiom brazilskog borca tokom njegovih nastupa u TUF-u.

“Pogledajte Costu kada je nastupao u emisiji The Ultimate Fighter. Bio je grepler, nije čak ni nokauter bio. Sve svoje borbe je sprovodio u rušenja. Sve svoje protivnike je iscrpljivao do kraja borbe. Govorimo o borbama na dve runde a on je izgledao kao da je jedva završio meč, ponavljam jedva.”

Paulo Costa se vraća ovog vikenda na UFC 298 u borbi protiv bivšeg šampiona srednje kategorije Roberta Whittakera u sunaslovnoj borbi večeri. Događaj predvodi borba za titulu šampiona perolake kategorije između Alexander Volkanovskog i Ilie Topurie.

Autor Bojan Savičić

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime