FNC 3: Trušček pobedio Bakočevića i postao BMF! Pobede Erslana, Croate, Janičića, Adriane i Batura!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je FNC 3 koji je večeras održan u sali American Top Teama u Zagrebu. Glavna borba bila je za titulu Balkanskog BMF prvaka između Vasa Bakočevića i Ivice Truščeka, koja je pripala Terroru.

Duel koji je ceo region očekivao pripao je starijem borcu, Ivici Truščeku. Gledali smo zanimljiv meč pun akcije. Odličnu prvu rundu odradio je Trušček, držao je Bakočevića na podu i skupljao poene. Bakočević se odlično branio i radio iz donje pozicije. U Drugoj rundi smo videli drugačiji scenario. Bakočević je uspeo da obori Truščeka na pod i da osvaja rundu. U jednom trenutku Trušček se „izmigoljio“ Bakočeviću i ponovo preuzeo poziciju. Na kraju Trušček dolazi do pobede gušenjem krajem druge runde i osvaja titulu Balkanskog BMF-a.

U sunaslovnoj borbi, Ivan Erslan je pobedio Jusufa Hajrovića nokautom u prvoj rundi. Imali smo prilike da gledamo borbu na nogama u kojoj su oba borca pogađala, ali ipak je evidentno da je Erslan za klasu bolji borac. Jusuf Hajrović je opravdao titulu najhrabrijeg borca na ovim prostorima. Jedini borac koji je smeo da izađe ispred Erslana koji je jedan od najvećih potencijala u Evropi.

Francisco Barrio Croata je pobedio Aleksandra Jankovića gušenjem u 3 rundi. Odličan povratnički meč „Croate“ koji se nije borio 5 godina. Od početka borbe nametnuo je svoj stil, stigao do rušenja i kontrolisao protivnika koji je bio na leđima. U drugoj rundi Janković je uzdrmao Barria na nogama, ali je Argentican uspeo da se oporavi i brzo dođe do rušenja. Biće zanimljivo videti šta je sledeće za Barria.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Francisco Barrio „Croata“ je pobedio Aleksandra Jankovića gušenjem u 3 rundi. Croata se vratio borbama pobedom. Šta je sledeće za njega❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Miloš Janičić dolazi do pobede nad Tonči Peruškom brže nego što smo očekivali. Na početku smo videli borbu na nogama. U jednom trenutku Peruško pokušava da dođe do rušenja, ali upada u giljotinu Miloša Janičića. Miloš dolazi do vrlo važne pobede koja bi mogla da ga vrati u najbolju Evropsku promociju KSW.

 

Adriana Vuković dolazi do još jedne ekspresne pobede nad Poljskom borkinjom Monikom Porazybskom. Evidentno je bilo da Poljakinja nema kvalitet i Adriana je totalno izdominirala gostujuću borkinju. Pobeda submissionom u prvoj rundi.

Martin Batur se vratio posle pauze od 5 godina i to u tešku kategoriju. Pobedio je Češkog borca Martin Horskog submissionom u 2 rundi.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime