BOMBA! Magomedsharipov i Rodriguez predvode event gde se bore Rakić i Smith!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night 176 koji se održava 29. avgusta u Las Vegasu je zvanično dobio glavnu borbu. U pitanju je duel dva atrktivna borca samog vrha perolake kategorije između Zabira Magomedsharipova i Yair Rodrigueza.

Zabit Magomedsharipov i Yair Rodriguez

Juče je na Twitteru menadžer Zabita, Ali Abdelaziz objavio kako je ova borba već gotova, danas je to objavio i sam Zabit i otklonio svaku dilemu. Čeka se još samo zvanična potvrda i poster od strane UFC organizacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Спустя два года с третьей попытки этот бой все-таки состоится

Објава коју дели Zabit (@zabit_magomedsharipov) дана

Zabit Magomedsharipov (18-1, 6-0 UFC) je trenutno 3. rangirani borac perolake kategorije. Poslednj put je nastupio 9. novembra na eventu u Moskvi gde je pobedio Calvin Kattara jednoglasnom sudijskom odlukom. Potencijalna pobeda nad Yair Rodriguezom bi mu verovatno omogućila napad na titulu koju drži Alexander Volkanovski.

Yair Rodriguez (13-2, 8-1 UFC) je jedan od najvećih UFC potencijala već duže vreme. Popularni „Pantera“ se zadnji put borio 18. oktobra i pobedio Jeremy Stephensa. Pre toga je pobedio „Korean Zombia“ jednom od najluđih završnica u istoriji MMA, samo sekund pre kraja 5 runde, nokautom laktom. Rodriguez je 5. rangirani borac perolake kategorije koji bi takođe u slučaju pobede mogao da bude sledeći izazivač za titulu. Očekuje nas zanimljiv i atraktivan borac dva tehnički potkovana borca, samo jedan nastavlja svoj put ka cilju a to je titula.

Na ovom eventu nastupiće naš Aleksandar Rakić protiv Anthony Smitha, najverovatnije u co-main eventu. Jako bitna borba za Aleksandra, koji bi u slučaju potencijalne pobede dospeo u sam vrh poluteške kategorije.

 

Ko pobeđuje u meču ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime