(FOTO)Kharitonov se javio iz bolnice i ispičao šta se dogodilo: „Osetio sam da me je udario sa nečim!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Legendarn ruski MMA borac i član Bellatora Sergei Kharitonov, javio se iz bolnice i objasnio celu situaciju koja se dogodila pre nekoliko dana kada ga je napao i povredio UFC borac Adam Yandiev.

Sergei Kharitonov nakon napada Adama Yandieva

Kao što znamo Yandiev je napao i teže povredio Kharitonova koji je u toj situaciji držao ruke u džepovima i nije očekivao da će njegov bivši „prijatelj“ da uradi tako nešto. Otkrio je ruski veteran da se odnos njega i Yandieva pokvario zbog duga od 25 hiljada evra koje je Kharitonov pozajmio ruskom UFC borcu kako bi otišao na pripreme na Tajland.

Kharitonov je objasnio celu situaciju i kako je došlo do sukoba. Prema njegovim rečima Yandiev ga je pozvao da izađu iz arene gde je u tom trenutku bio u toku Battle of Championship i upitao ga „Da li vam ja dugujem novac?. Kada je Kharitonov to povrdio, Yandiev je krenuo da ga vređa a potom iznenada napao.

Iskusni Kharitonov koji dobro poznaje Yandieva izjavio je kako je siguran da je u tom trenutku imao bokser kod sebe jer ga inače nosi sa sobom:

Osetio sam da me je udario s nečim, nečim u levoj ruci. Znam da on uvek sa sobom nosi bokser…

Želim da se obratim svim profesionalnim sportistima! Nikada ne koristite svoju snagu izvan sportskih dvorana, koristite je samo u slučajevima kada su vaši bližnji ugroženi. Najstrašnije je kada su ljudi u salama posebno pripremljeni za počinjenje zločina. Treneri su ti koji trebaju sprečiti takve pojedince i izbaciti ih iz dvorane. Ja sam istrenirani sportista, a našao sam se u ovoj situaciji. Sigurno ću barem 3 meseca ostati bez borbi, a tu su frakture, modrice… Učite iz tuđih grešaka“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sergey Kharitonov (@kharitonovmma)

Za one koji razumeju ruski jezik , ceo intervju povodom ove situacije sa Kharitonovim mogu da pogledaju u videu ispod. Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime