Francis Ngannou posle pobede: „Frustrira me situacija u diviziji, trebao sam da se borim za titulu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Francis Ngannou je imao još jedno impresivno veče iza sebe. Brutalno je nokautirao Jairzinha Rozenstruika za samo 20 sekundi i to praktično sa prvom kombinacijom koju je uputio. Ngannou je lik koji čak ne mora da vas pogodi onako kako je želeo da bi vas nokautirao, ono je bilo jezivo. Ovom pobedom zapušio je usta svim kritičarima i ima pravo da razmišlja o borbi za titulu.

Jairzinho Rozenstruik je upravo taj koji je prozvao Ngannoua i tražio ovu borbu. Bio je jako glasan pre borbe, dok je Ngannou bio totalno povučen i fokusiran na meč. Na kraju je pokazao da je ipak klasa iznad Rozenstruika:

Čim sam video da me je prozvao, znao sam da ne zna šta radi. On ima puno potencijala, ali da ide korak po korak, nije bio spreman za ovo. Moj trener i ja smo 15 nedelja radili na kombinacijama za ovu borbu i imao sam u glavi sve što trebam da uradim u ovoj borbi. Ova pobeda je timski rad.

Ngannou je u strašnoj formi, iza sebe ima 4 pobede u nizu i to nad samim vrhom kategorije. Pobedio je : Curtis Blaydesa, Cain Velasqueza. Junior Dos Santosa i Jairzinho Rozenstruika, sa pravom se nada napadom na titulu, ali kako sam kaže svestan je da to neće biti uskoro jer se čeka treća borba Miočića i Cormiera:

Frustrira me situacija u ovoj diviziji. Očekivao sam da ću se boriti za titulu, ali to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude bar za privremenu titulu, ali to nisu hteli da organizuju. Da budem iskren, ne znam gde je divizija u ovom trenutku. Na meni je da idem borbu po borbu do kraja mog ugovora.

Ngannou je vidno razočaran zbog cele situacija i pitanje je šta će biti sa njim u budućnosti. Ovaj momak je veliki potencijal i sigurno da je zaslužio borbu za titulu. U svoja poslednja  meča pobedio je sva  a u oktagonu je proveo „samo“ 2 minuta i 42 sekunde. Impresivan učinak.

Da li je Ngannou zaslužio borbu za titulu?

Loading ... Loading ...

 

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime