Frank Mir pred revanš sa Roy Nelsonom: Ne želim se boriti protiv Roya!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bellator 231 koji će se održati 25. oktobra, nam donosi izuzetno zanimljiv duel u teškoj kategoriji. U pitanju je revanš između dva teškaša i bivša UFC borca Frank Mira i Roy Nelsona. Ova dva veterana su se sastala još davne 2011 godine na UFC 130, gde je Frank Mir slavio jednoglasnom sudijskom odlukom. Od tada prošlo je mnogo godina, čak su i ova dva borca u nekoliko navrata zajedno i trenirala.

MMA je jako nepredvidiv sport, pa ova dva sada veterana će se suočiti još jednom. Predvodiće u glavnoj borbi Bellatorov 231. event.

Frenk Mir je otkrio kako on uopšte ne želi da se bori protiv Nelsona i da je već odbio jednom ovaj meč, ali su čelnici Bellatora bili uporni i uspeli su po drugi put da organizuju ovaj susret.

Hteli su da se borim protiv Roya 23 ili 24 avgusta, a ja sam to odbio! Rekao sam im da se stvarno ne želim boriti potiv Roya. Posle toga sam dobio mail od Bellatora gde su rekli da će mi produžiti ugovor i videti da li mogu da mi nađu drugog potivnika. Nikada mi nisu našli novog protivnika, a ja se dugo nisam borio.

Dakle pitao sam ih: „Da li mogu dobiti neku borbu uskoro? Da li planirate da se borim pre novembra?“ Zatim su mi javili da me imaju u vidu za borbu protiv Roya Nelsona, na [ta sam im rekao: „Ljudi vi izgleda ne prihvatate odgovor ne“.

Boriti se protiv Roya jednostano nije dobra borba. U borbi postoji siguran put do pobede, ali morate pratiti formulu. Ako vas omete i ako riskirate i uđete sa njim u razmene da bi učinili borbu uzbudljivijom, tada vas Roy hvata svojom desnom rukom, a to nije dobra formula.

Roy i ja smo trenirali više puta od naše poslednje borbe, i dobro se znamo. U tome je i problem, ali me niko ne želi saslušati u vezi toga. On mene poznaje, a poznajem i ja njega, tako da ako želi da izvede neki trik, to mu neće uspeti. Obojica znamo šta možemo jedan drugom da učinimo! rekao je Frank Mir

Izvor MMA Junkie

Očekuje nas zanimljiv duel dva iskusna teškaša. Koga vidite kao pobednika u ovom meču?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime