Fury nokautirao Wildera i vratio se na presto!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu bila je svedok još jedne epske borbe za titulu WBC prvaka i The Ring pojasa. U vrhunskoj atmosferi ispratili smo jedan od najiščekivanijih duela u boksu u skorije vreme.

(30-0-1) je bukvalno rečeno uništio Deontaya Wildera (42-1-1) i preuzeo njegov tron u teškoj kategoriji. Gipsy King ovoga puta nije želeo da sudbinu ishoda borbe ostavlja sudijama, pa je krenuo jako i agresivno od samog kraja, što je rezultiralo u 7. rundi gde je tehničkim nokautom zaustavio Wildera i naneo mu prvi poraz u karijeri.

Kako prenosi britanski list Mirror, Wilder je posle meča završio u bolnici zbog povreda uva. Kako navodi ovaj ugledni lis, još u svlačionici su mu lekari pružili pomoć i ušivali uvo. Takođe je propustio i press konferenciju posle borbe.

Fury je prošao trnovit put do vrha i to dva puta. Setimo se samo njegove pobede protiv favorizovanog i legendarnog Vladimira Klička još 2015. godine. Tada je Gipsy King postao prvak sveta. Problemi van ringa su oduzeli Furyu sve osvojene titule. Britanac je imao velikih problema sa depresijom, alkohol i drogom. Kako je sam izjavio bilo je blizu toga da izvrši samoubistvo i skoro je bankrotirao. U jednom trenutku je imao  preko 160 kilograma. Kakav Fury ima karakter pokazao je sinoć. Prevazišao je probleme i ponovo postao najbolji bokser na planeti i ako mu ljudi nisu davali velike šanse za to.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime