HEKTOR Fight Night 08. novembar Banja Luka

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Banja Luka će 08. novembra biti domaćin nove kikboks promocije Hektor Fight Night. Već prvi event predvodiće najveća imena ovog sporta u Bosni i Hercegovini Denis Marjanović i Čedo Pantić. Organizatori najavljuju spektakl ne samo što se tiče borbi nego i produkcijski.

Od boraca koji su potvrđeni za sada su: Denis Marjanović, Čedo TDI Pantić, Danilo Tošić, Srđan Šućur i Damjan Savanović. Kako je napisano na zvaničnoj objavi Hektor Fight Night-a, domaće borce očekuju borbe protiv respektabilnih stranaca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🥊Banja Luka će 08.novembra biti domaćin jednog istinskog borilačkog spektakla u kojem će da učestvuju svi naši domaći borci na čelu sa našim najboljim borcem iz Republike Srpske Denisom Marjanovićem. Učešće će da uzme i najbolji mladi borac Bosne i Hercegovine Čedo TDI Pantić i još mnogo naših boraca iz Republike Srpske koji će da se bore protiv respektabilnih stranih boraca. 🥊Produkcija i sve oko same organizacije manifestacije će da bude na visokom nivou. Želimo da našem gradu priredimo ono što on zaslužuje jer Banja Luka je prvenstveno grad borilačkih sportova pa onda svih ostalih. . 💫Ovo ce biti noć za pamćenje💫 . „HEKTOR TEAM“💪 . #kbshektor #klubborilackihsportova #hektor #kikboks #kickboxing #fightnight #fight #boxing #mma #mmafight #banjaluka #republikasrpska #bosnaihercegovina

Објава коју дели Kbs Hektor Laktaši (@kbshektor) дана

Uskoro opširnije!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime