Hill „pecnuo“ Ankalaeva: “Ne zaslužuješ napad na titulu pre mene, nisi zanimljiv!”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jamahal Hill (12-1) se oglasio povodom situacije u poluteškoj kategoriji i odgovorio je Magomed Ankalaevu (19-1-1) i rekao mu da ne zaslužuje borbu za titulu pre njega.

Magomed Ankalaev i Jamahal Hill

Nakon što je nokautirao Johnny Walkera, Ankalaev je u izjavi posle meča rekao kako je uradio više od Hilla i da zaslužuje borbu za titulu protiv Alex Pereire. Hill koji je morao da preda titulu usled povrede ahilove tetive, očekuje da nakon potpunog oporavka on bude taj koji će dobiti priliku da napadne titulu:

“To je neka čudna matematika. Prvo, Magomed razumem te, ti pokušavaš da dobiješ taj meč i ostvariš svoje snove. Gladan si za tom titulom. On nije baš mudar I ne radi mudre stvari. Imajući u vidu da nije baš mudar I pametan ima mi smisla to što smatra da je sledeći u priči za titulu kao I ceo pogled na ovu situaciju.” – Izjavio je Hill u na svom Jutjub kanalu.

Jamahal je ubeđen da ne smatra samo on da Ankalaev ne zaslužuje meč za titulu, smatra da ni ljubitelji UFC ne bi voleli da vide ruskog borca kao šampiona:

“Ovo je posao gde moraš biti zabavan I privlačan publici a to ti nisi. Niko ne želi da te gleda kako se ti boriš. Niko ne želi da plati pay-per-view za tvoj meč. Dakle kada pričamo o zanimljivim mečevima siguran sam da bi ljudi pre mene gledali nego tebe. Ta matematika te već ubija.”
“Moje poslednje četiri borbe su bile prava dominacija i završnice. Dobio si priliku da budeš šampion i u*rao si stvar. Nisi mogao da završiš stvar. Nisi to uradio. Kada god sam dobio šansu istupio sam I pokazao zašto trebam biti šampion.”

Situacija se polako zahuktava u poluteškoj kategoriji a zanimljivo je videti kako će se stvari odigrati. Prelaskom Alex Pereire u tu kategoriju I povratkom Aleksandra Rakića ova kategorija je dobila još dva fenomenalna borca I sigurno je da nas očekuju sjajni mečevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

 

Autor Bojan Savičić

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime