Hill posle pobede nad Stošićem: Želeo sam prekid, trebao sam da ga završim!On je čvrst tip!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jamahal Hill  (7-0, UFC 1-0) pobedom je debitovao u UFC. Hill je pobedio našeg Darka Stošića jednoglasnom sudijskom olukom. I ako ima samo 7 mečeva Hill je pokazao da je ozbiljan borac i da će biti pretnja poluteškoj kategoriji. I ako je do pobede stigao jednoglasnom sudijskom odlukom, Jamahal nije zadovoljan svojim nastupom. Kako on kaže uveren je da je moglo to još bolje:

Foto: MMA Junkie

Plan mi je bio da ga prebijem i slomim. Ali nisam ga uspio slomiti, on je jedan čvrst tip. Borio za puno toga, borio se za svoj život u UFC-u.

Nisam nervozan borac i iskustvo iz Contender Seriesa mi je definitivno pomoglo u ovim pripremama. Iz svake borbe naučim nešto novo i tako postepeno rastem u šampiona, što i želim postati. Sa sudijama nikad ne znate, tako da nisam bio baš srećan što sam odluku ostavio u njihovim rukama. Frustriran sam, ali vratiću se još bolji. Srećan sam zbog pobede, ali mislim da sam trebao biti mnogo bolji. Želeo sam prekid i trebao sam ga završiti i prirediti još bolji šou za navijače“, Rekao je  Jamahal Hill za MMA Junkie

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime