I ako je 11. borac velter kategorije i ima 5:0 u UFC, Geoff Neal radi kao konobar!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Definitivno u UFC stvari ne funkcionišu kako treba, a dokaz za to je Geoff Neal. Najveće zvezde organizacije javno su iznele nezadovoljstvo i kritikovali UFC kako ne plaća dovoljno borce. Još veći problem imaju borci poput Geoff Neala koji nisu toliko poznati i atraktivni. Takvih boraca u UFC-u ima mnogo, jednostavno nije dovoljno biti samo dobar borac.

Geoff Neal UFC borac

Geoff Neal (13-2) je u UFC nastupio 5 puta i svih 5 puta pobedio. 4 puta je čak slavio prekidom a pobedio je imena kao što su Mike Perry, Niko Price, Belal Muhammad, Frank Camacho i Brian Camozzi. Neal se trenutno nalazi na 11. poziciji a zbog loše finansijske situacije pored sporta kojim se bavi primoran je da radi kao konobar.

Poslednji meč radio je protiv Mike Perrya još 14. decembra gde je završio borbu atraktivnim nokautom. Od tada ne uspeva da pronađe meč pa se vratio na svoj stari posao. Neal konobariše u Dalasu u Steakhouse restoranu.

11. sam na listi izazivača velter kategorije, znači još nisam u TOP 10. Nisam još neko veliko ime pa ni jedan protivnik kojeg tražim ne želi prihvati meč sa mnom. Jasno je da sam za takve veliki rizik. Neko sam ko nokautira ljude i kao takav sam vrlo opasan za njihov status. Zato mi je jasno zašto ne žele da se bore sa mnom, ali i dalje je to jedno veliko sranje.

Neal bi voleo da se bori protiv vrha kategorije a neka imena koja ga zanimaju su:

Pokušavam dođem do borbe sa Michaelom Chiesom i Santiagom Ponzinibbijom. Ne znam sve detalje, da  li su im ponudili ugovor ili ne, ali oni znaju da sam ih prozvao, ali nikad se nisu udostijili da mi odgovore.

Kao što smo rekli zbog cele situacija, Neal je prinuđen da se vrati na svoj stari posao, gde je radio sve dok nije osvojio bonus od 50,000 hiljada dolara za nokaut protiv Niko Pricea na UFC 240 prošlog leta:

Počeo sam ponovno da radim taj posao još pre pojave koronavirusa. Zašto? Zato što sam predvidio da ću se načekati do naredne borbe. Tako da danas ponovno konobarišem i to u Texas Steakhouse restoranu.

YouTube player

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime