Ian Garry vs Sean Strickland – da li ćemo ovu borbu gledati u 2024?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Iza nas je UFC 297 koji su predvodili Dricus Du Plessis i Sean Strickland u borbi za titulu UFC šampiona srednje kategorije.

Sean Strickland i Dricus Du Plessis predvode UFC 297

Sean je izgubio titulu podeljenom sudijskom odlukom, a na društvenim mrežama se „brže bolje“ javio Ian Garry koji je prokomentarisao spomenutu borbu.

Dricus Du Plessis novi UFC šampion

Ian Garry (13-0, 6-0 UFC) koji se bori u welterweight kategoriji, ušao je u otvoren verbalni rat sa Stricklandom nakon što je američki borac spominjao ženu Iana. Na snimku koji je okačio na društvene mreže Garry je, čini se, bio presrećan zbog gubitka titule Stricklanda nakon meča koji se održao u Scotiabank areni u Torontu.

Sean Strickland i Ian Garry

I pre ove borbe je spominjan duel ovih boraca ali imajući u vidu da Sean više nije šampion ova borba je sve više moguća. Garry je takođe prokomentarisao i celokupni meč:

“ Tehnika nula. Osećam se kao da sam gledao borbu dvojice amatera. Ako se ikada budem borio ovako, molim vas recite mi, da se penzionišem odmah.“

Njega očekuje borba na UFC 298 protiv Geoff Neala (15-5, 7-3 UFC) a u svom video snimku gde je prokomentarisao celu situaciju naveo je i 3 borbe koje bi voleo da odradi ove godine, a na tom spisku se našao i, sada već, bivši šampion Sean Strickland.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ‘The Future’ Ian Machado Garry (@iangarry)

Uzimajući u obzir da je Garry velika nada UFC i kategorija ispod a da je Sean bio šampion kategorije iznad taj meč nije bio logičan. Sada kada je Sean izgubio titulu, irski borac smatra da su šanse da dođe do ovog meča porasle:

“Borba sa njim je sada još više izglednija i moguća.“

Nije nemoguće videti ovaj duel tokom 2024. godine. Netrpeljivost između ove dvojice boraca traje već duže vreme, a znamo kako UFC promocija gleda na to. Pogotovo zbog činjenice da su obojica „jaki na mikrofonu“ neće biti iznenađenje ako se ova borba dogodi.

Autor Bojan Savičić

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime