Igor Krstić protiv Nenada Milanova na Megdanu u Beogradu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Megdan organizacija će po prvi put svoju priredbu održati u Beogradu. Zbog velikog interesovanja publike, 6 po redu event će biti održan u Beogradskoj areni.

Sada i zvanično smo dobili prvu borbu. U kategoriji do 84 kilograma sastaće se borci iz Ahileja i CDS Novi Sad, Igor Krstić (3-1) i Nenad Milanov (1-1).

Igor Krstić (3-1) je jedan od najboljih kondicionih trenera u Srbiji. Takođe je i trener u Ahilej Borilačkoj Akademiji. Od svoje 3 profesionalne pobede, sve 3 je rešio nokautom. Jedini poraz doživeo je u Slovačkoj na XFN 14 d domaćeg borca. Kao i njegov protivnik već se jednom borio na Megdanu, na drugoj priredbi Megdana, gde je pobedio Nemanju Kukića.

Nenad Milanov (1-1) predstavlja CDS Novi Sad. Posle odlične amaterske karijere gde je postao prvak države, prelazi u profesinalni MMA. U svom debiju u Mađarskoj pobedio je domaćeg borca, prekidom u prvoj rundi. Publici je upamćen po nastupu na poslednjem Megdanu 5, gde je izgubio od Nikole Lazića inače Igorovog klubskog drugara. Taj meč je proglašen za najbolji na Megdanu.

Ko po vama pobeđuje u ovom meču?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime