Intervju sa Aleksandrom Ilićem o meču na KSW, pripremama i protivniku

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što je već javnosti poznato, Aleksandar Joker Ilić će na KSW 51 u Zagrebu nastupiti protiv domaćeg borca Cezary Kesika. Kesik je velika uzdanica poljskog MMA i KSW organizacije. Debitovao je na KSW 48, do sada u profesionalnoj karijeri ima skor od 9 pobeda bez poraza. 7 pobeda je došlo nokautom, dok su po jedna prisiljavanjem protivnika na predaju i sudijskom odlukom. 

Foto: Screenshot

Aleksandar Ilić ulazi u ovaj meč posle velike pobede nad Damianom Janikowskim. Ovaj meč je izuzetno bitan za srednju kategoriju u KSW-u, jel pobednik ove borbe je možda i potencijalni izazivač za titulu. Porazgovarali smo sa Ilićem koji se trenutno nalazi u Dizeldorfu u UFD Gymu na pripremama, pogledajte šta nam je rekao o ovom meču i KSW 51:

Šta znaš o svom narednom protivniku ?

O protivniku ne mogu reći da znam puno jer nisam pogledao sve njegove mečeve. Znam da se radi o mladom i perspektivnom borcu, koji je produkt KSW-a i poljskog MMA. Sve mečeve je radio u Poljskoj. Mislim da u odnosu na Janikowskog nije ekstremno opasan kao Damian u smislu da je tako eksplozivan i ekstremno dobar u rvanju, ali da je celoukupno možda čak i bolji MMA borac od njega. 9-0 skor govori dovoljno o tome da je pun samopuzdanja i da će sigurno doći da bi pobedio.

Na pitanje da li u slučaju pobede možemo očekivati napad na titulu, Ilić je rekao:

To zavisi od vlasnika organizacije Martina Lewandowskog i matchmakera da li oni žele da mi daju šansu, svakako će moj menadžment raditi na tome. U koliko ne, verujem da će me onda deliti još jedna pobeda. Neki moj plan je u koliko ovaj meč prođe kako treba i pobedim, a ne bude nekih velikih povreda a u slučaju da se Mahmed Khalidov ili Scott Askham neko od njih dvoje povredi u decembru, ja ću sigurno podići dva prsta i tražiću da uletim na taj meč, jer mislim da se takva šansa ne propušta.

Kako si zadovoljan uslovima u UFD Gymu?

Što se ti uslova u UFD Gymu mogu slobodno reći da je ovo najbolji gym u Evropi,, kako sa odličnim trenerskim kadrom, tako i sa dobrim, kvalitetnim sparing partnerima, vrhunskim menadžmentom kao i uslovima gde sve imate na jednom mestu. Ovde sigurno ima kvalitetnijih i uspešnijih boraca od mene. Mislim da saveti Roberta Soldića, braće Zawada, Abusa Magomedova i Antuna Račića mogu puno da mi doprinesu u narednom periodu. Rekao je Ilić o utiscima o UFD Gymu.

Kakav je osećaj naći se na ovakvom eventu kao što je KSW 51?

Ovakav event se ne propušta i jako mi je drago što sam deo njega. Mislim da o ovakom eventu sanjao svako ko je počeo da se bavi ovim sportom na našim prostorima. Došli smo do toga da je najbolja produkcija i najveći show, mogu reći i jedna od top 3 organizacije dolazi u Zagreb. Ja sam jako srećan zbog toga jer će publika ovde konačno videti šta je KSW.

Pitali smo Jokera kada se vraća iz Dizeldorfa u Beograd i koja je poruka onima koji se dvoume da li da kupe kartu za KSW:

U Beograd ću se vratiti dve ili tri nedelje pred event da bi odradio oporavak i da bi skinuo kilažu. Takođe da bi sa svojim timom iz Beograda odradio finiš priprema. Svako ko se razume i prati MMA kad pogleda fight card koji će uskoro i ceo izaći, to su se najkvalitetniji borci na balkanu i mislim da ovakav šou ne sme da se propusti. Što se karata tiče dobijam informacije unutar organizacije i iz Hrvatske, koji mi govore da se karte mnogo brže i bolje prodaju nego kada je UFC bio tu 2016 godine, tako da kupite karte na vreme!

Aleksandru želimo puno sreće i čujemo se po povratku u Beograd!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Sad je i zvanicno moj sledeci protivnik je Cezary Kesik “Lublinski Tenk” iz Poljske 9-0 skor. Odlican protivnik koji ne zna jos za poraz, pao je Olimpijski heroj potrudicemo se da pokvarimo i ovaj “tenk” pre isteka 3runde. 🤡 @ksw_mma 9.Novembar arena Zagreb kupite karte na vreme. 🃏🙅🏻‍♂️ @ufdsportsmgmt @ivan.dijakovic @ufd_gym @ahilej.borilacka.akademija @lirocredit @compexinfo @pitbullsports @nikola_milanovic_judo @megdan.fighting @kevingrbkrivokapic78 @gorillawearusa @masaze_profesional @_pizzasaint_ @balkangrilllodz @prote.in @zoran_baculov_warrior_gym_srb @ksv_rheinfelden1936ev @fonsecamatos1990 @kimurabjjserbia @genesisgymrhf

Објава коју дели Aleksandar „Joker“ Ilić 🤡 (@ilkemma) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime