Ivica Trušček o revanšu sa Vasom: „Predomislio sam se, povlačim ono što sam rekao za Vasa!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC 3 nam donosi najveći duel regionalnog MMA. U pitanju je revanš Ivice Truščeka i Vasa Bakočevića. Ovaj događaj će se održati 31.07 na Zrčama i predvodiće FNC 3.

Kao što znamo Vaso i Ivica su se sastali još davne 2013 godine na FFC 4 u Zadru, kada je slavio iskusniji i stariji Ivica Trušček. Nešto ranije u gostovanju kod Marka Petraka u Podcast Inkubatoru, Ivica Trušček je izjavio kako bi voleo da radi revanš sa Vasom i da misli da bi od 10 puta on pobedio 9 puta. 

Danas je Ivica na svom Instagram profilu objavio kako se predomislio i da povlači ono što je rekao. „Terror“ smatra da je Vaso dosta napredovao od njihovog poslednjeg susreta i da su šanse 50-50, čak Bakočevića smatra blagim favoritom:

Predomislio sam se! Povlačim ono da će me Vaso dobiti jednu od deset naših borbi.
Tek sad sam pogledao njegov meč protiv Zvijeri i mogu reći da sam impresioniran njegovom izvedbom, kondicijom i napretkom od našeg zadnjeg susreta.
Rekao bi da su šanse 50-50, a s obzirom da sam ja prvu već dobio, matematički je on favorit.
Ja ću, siguran sam baš kao i on, dati 110% od sebe da pobedim, jer bi radije izgubio 10 meceva u Rusiji nego 1 kod nas, ali ako revanš ne završi najbolje za mene, duguje mi frajer treću borbu i „rubber-match“, nešto kao Stipe i DC… 😜😜

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Predomislio sam se! Povlačim ono da će me Vaso dobiti jednu od deset naših borbi. Tek sad sam pogledao njegov meč protiv Zvijeri i mogu reći da sam impresioniran njegovom izvedbom, kondicijom i napretkom od našeg zadnjeg susreta. Rekao bi da su šanse 50-50, a obzirom da sam ja prvu već dobio, matematički je on favorit. Ja ću, siguran sam baš kao i on, dati 110% od sebe da pobjedim, jer bi radije izgubio 10 meceva u Rusiji nego 1 kod nas, ali ako revanš ne završi najbilje za mene, duguje mi frajer treću borbu i „rubber-match“, nešto kao Stipe i DC… 😜😜 https://youtu.be/Rn3FbVldyxI #FNC #FightingIsland #TerrorTruscek #AmericanTopTeamZagreb #TerrorVasoRematch

Објава коју дели Ivica Truscek (@terrortruscek) дана

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime