Ivica Trušček ostao bez protivnika za WFC 24. Savov otkazao!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na žalost svih ljubitelja MMA u regionu ostali smo uskraćeni za jedan sjajan meč. Ivica Trušček je trebao da se bori sa Svetozarom Savovim, ali na žalost Bugarski borac se povredio i otkazao meč.

Ova borba je trebala da predvodi WFC 24, a na njoj bi se sastala dva WFC šampiona. Trušček u velteru i Savov u srednjoj. Ivica je objavio ovu vest na svom Instagram profilu i deluje vrlo nezadovoljno zbog ovoga. Zaista šteta za ovaj meč. Nadamo se da će WFC naći pravu zamenu za Ivicu Truščeka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Savov OUT! Hvala Bogu da je Bugar sam sebe ozlijedio… boli me kita, ako nemože ni ući u kavez, ja to računam kao pobjedu A revanš nikad ne tražim, ali i ne dajem… Mora da se uplašio dva broja manjeg borca, sa polovičnim uspjehom i dva poraza zaredom koji UVIJEK gubi od protivnika njegovog stila… NOT! Idemo dalje Čekam novog protivnika, nekog ko može barem vlastiti trening izdržati i sačuvati mi privilegiju da ga JA ozljedim, polugologa u kratkim hlačama, pred 5.000 ljudi, uživo na internetu i TVu… ili, budimo realni, on mene, svejedno je zapravo, dok god je nasilno i zabavno, ja sam zadovoljan… Ako ispunim barem 90% svojih fizičkih mogućnosti, mentalne snage i tehničke uvježbanosti, a svejedno ispadne premalo i završim kao žrtva na tuđem highlight videu, svejedno pristajem i sam se javljam za tu ulogu… Nije me sram prihvatiti borbe za koje ZNAM da ću dominirati, volim ih najviše, ko i svako drugi, ali me nije ni strah potpisati za one koje znam da će me polomiti, i da će me boljeti dugo, jako dugo… Najgore bi bilo da se ni ne borim, to bi boljelo daleko više od toga da dobijem batine pred svima… #TerrorMMA #attzagreb

Објава коју дели Ivica Truscek (@terrortruscek) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime