Jan Blachowicz: „Borbu za titulu zaslužujem radom!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U poslednje vreme mnogi borci izazivaju neprikosnovenog Jona Jonesa i time pokušavaju napasti titulu u „poluteškoj“ kategoriji. Momak koji sigurno zaslužuje napad na titulu je Jan Blachowicz. Poljak ne preferira „prozivanje“ i „trashtalk“ i kaže da je napad na titulu zaslužio isključivo svojim radom i zalaganjem.

Izvor: Privatna arhiva, Triangle Group

Jan je slavio u 5 od poslednjih 6 borbi koje je radio. Jedini poraz naneo mu je poslednji izazivač za titulu Thiago Santos. Trenutno se nalazi na 5. mestu na rang listi „poluteške“ kategorije. Ispred njega su Daniel Cormier, Thiago Santos, Anthony Smith i Dominick Reyes. DC se bori u teškoj, Santos i Smith su se borili sa Jonesom (Smith i sa Gusstafsonom) dok Reyes ima ugovoren meč sa Chris Wiedmanom  u oktobru.

Blachowitcz oseća da je vreme da napadne titulu, sportski je „prozvao“ šampiona Jonesa na svom Twitter nalogu uz poruku da je jedan od najboljih boraca divizije i da garantuje show.

„Nisam Twitter i internet ratnik, nemam milion pratioca na Instagramu, ne vozim sportske automobile sa zlanim lancem oko vrata. Ali ja sam jedan od najboljih boraca u kategoriji, iskrenim i teškim radom sam zaslužio borbu za titulu prvaka. Garantujem vam show vredan UFC-a“ napisao je Poljak na Twitteru, označivši šampiona Jona Jonesa u objavi.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime